Wollerich innovatieve productielijn van fonds

Op maandag 8 april heeft Gerard Wollerich van restaurant Wollerich in Sint-Oedenrode in samenwerking met de Alliance Gastronomique partner Sligro een innovatieve productlijn met fonds gepresenteerd. In ZiN Inspiratielab in Veghel waren genodigden – waaronder enkele topchefs uit de regio – getuige van een culinair programma en de presentatie van de eerste emmers fond.

Na een periode van gedegen voorbereiding, kwam het idee voor een co-creatie tussen Gerard en Sligro eindelijk tot een climax. Met de presentatie van de nieuwe, tijdbesparende fonds onder het label Taste Wollerich kwam een langgekoesterde wens in vervulling. Na de productpresentatie werden onder toeziend oog van de genodigde gasten, de eerste gerechtjes met de fonds bereid in het kooktheater van ZiN Inspiratielab.

Met deze fonds bieden we zowel de professionele chef als de hobbykok gemak in de keuken. Een mooie basis voor bijvoorbeeld sauzen, stoofpotten of andere gerechten waarmee we inspelen op de trend van tijdbesparende ingrediënten.”, aldus Gerard Wollerich. De fonds zijn beschikbaar in twee varianten: Gevogelte en Kalf. Ze zijn getrokken uit botten, zonder conserveringsmiddelen, dus volledig clean label en worden uit honderd procent natuurlijke ingrediënten gemaakt en verpakt in afsluitbare emmers van 1 liter. De producten zijn te koop in de Sligro-vestigingen Eindhoven, Veghel en ’s-Hertogenbosch. Tevens zijn ze landelijk verkrijgbaar via de online bezorgservice van Sligro.

De andere producten van restaurant Wollerich blijven gewoon te koop via de webshop tastewollerich.nl of af te halen bij restaurant Wollerich.