Stormruiter

Op zaterdag 8 september aanstaande is in Leeuwarden de première van de Stormruiter één van de veertig grote projecten van Leeuwarden-Fryslân 2018, Culturele Hoofdstad van Europa. En met 120.000 verkochte kaarten een van de absolute klapstukken, het belooft een weergaloos theaterspektakel te worden.

De Stormruiter gaat over de strijd tegen het water en het ontstaan van het Friese paardenras. Samen met honderd Friese paarden vertellen Ellen ten Damme, Jelle de Jong, Annemaaike Bakker en andere topacteurs dit machtige verhaal in een heel bijzondere en sfeervolle omgeving.

Sfeerimpressie de Stormruiter: https://www.youtube.com/watch?v=3dphQ6dECLU.

Het muziektheater De Stormruiter is gebaseerd op Der Schimmelreiter, de negentiende eeuwse novelle van de Duitse schrijver Theodor Storm. De gebeurtenissen in Der Schimmelreiter spelen zich af in Nord-Ost Friesland aan de Duitse waddenkust. De Stormruiter speelt zich af in het Bildt aan de Friese waddenkust.
Landgoed Lauswolt heeft de hand weten te leggen op een beperkt aantal kaarten voor u om bij de première aanwezig te kunnen zijn. Het event is al tijden uitverkocht. We bieden u een heel bijzonder en absoluut uniek arrangement aan;

We starten om 1730 met een “light” diner waarna we u met een taxibusje naar Leeuwarden brengen om de première bij te wonen. Na afloop van de voorstelling brengen we u weer naar Landgoed Lauswolt, waar we onder het genot van een glas nog even nageniet en u daarna heerlijk kunt wegdromen na een heel bijzondere avond. In de ochtend serveren we u een heerlijk Champagne ontbijt en daarna raden we u aan om nog lekker op Landgoed Lauswolt iets leuks te gaan doen of op ontdekkingstocht in Friesland te gaan waar deze zomer zoveel leuks te doen is.

Reageer snel want het aantal kaarten is beperkt.
Oant Sjen en tot 8 september.

De kosten voor dit bijzondere arrangement bedragen €224 per persoon op basis van een luxe kamer.

Direct reserveren kan via mvgulick@lauswolt.nl.