Etten-Leur | Noord-Brabant

Tilia

Mariëlle Vink & Carlo Chantrel

Mogen we even indruk maken?

Na jaren op topniveau samengewerkt te hebben in restaurant De Zwaan en bistro Het Lelijke Eendje in Etten-Leur, kijken sterrenchef Carlo Chantrel en maître-sommelier Mariëlle Vink er enorm naar uit om deze zaken samen te voegen tot één nieuw restaurant.

 

Carlo Chantrel – CHEF-KOK

“Ik wil de kwaliteit verhogen en minder toevoegingen in de gerechten. Meer focussen op de kwaliteit dan de poespas eromheen. Dat is best ingewikkeld. Gewoon puur op smaak. Ik geef graag mijn eigen draai aan internationale gerechten. Daar zijn de gasten heel enthousiast over.”

 

Mariëlle Vink – MAITRE-SOMMELIER

“Hoe heerlijk het ook is om met de mooiste Bordeaux’s, Super Tuscans en Bourgognes te werken, wijn moet vooral herkenbaar zijn. Imposante wijnkaarten brengen regelmatig ongemak en keuzestress. Om die reden is op onze kaart alles ingedeeld in smaakcategorieën en is er van elke wijn een korte omschrijving te vinden.”

Reserveer eenvoudig online

Tilia
Markt 7
4875 CB Etten-Leur

Lunch: vrij 12.00-14.30 | zo 14.00-20.00
Diner: di t/m za 17.30-21.30