Restaurant Het Roode Koper gerenoveerd

Sinds 1 juli is het Michelinster-restaurant van Landgoed Hotel Het Roode Koper weer geopend voor lunch en diner. Toen het landgoed tijdelijk gesloten was vanwege COVID-19, hebben eigenaren Yolanda en Jon-Ivar Sörensen het restaurant gerenoveerd. Een van de belangrijkste verbeteringen is de installatie van een hypermodern en intelligent luchtventilatiesysteem geweest. Dit systeem meet automatisch de luchtkwaliteit en ververst ieder uur de lucht. Daarnaast is de buitengevel voorzien van isolerend en energiebesparend warmtewerend glas.
Het restaurant heeft haar authentieke karakter behouden. Het warme interieur met behang van het Franse merk Elitis zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Met dit alles is het zeer aangenaam verpozen in het restaurant.

Het restaurant heeft openslaande deuren naar het terras. Zodra het weer het toelaat worden ontbijt, lunch en diner buiten geserveerd. Nieuw is een comfortabele loungebank langs de buitengevel. Restaurant, terras én loungebank bieden prachtig uitzicht op de tuin en het omringende bos. 

Met de heropening van het restaurant koken chef Dennis van den Beld en sous-chef Michel Oude Booijink ook een nieuwe à la carte kaart. Dit belooft heel wat mooie proeverijen. In combinatie met de door de sommeliers geselecteerde wijnen ervaren gasten tijdens hun verblijf prachtige gastronomische momenten. Tot 1 september biedt Het Roode Koper mooie volpension arrangementen.

Reserveren? roodekoper.nl