Presentatie kookboek Jonathan Zandbergen – Restaurant Merlet

Op 28 november zal het debuutkookboek van Jonathan Zandbergen, executive chef van Restaurant Merlet worden gepresenteerd in de Lounge van het restaurant. U bent van harte welkom om bij dit bijzondere moment aanwezig te zijn!

Over het boek
In Vijf Seizoenen neemt Jonathan Zandbergen u mee langs de culinaire seizoenen. Het boek is ingedeeld in vijf seizoenen, met als toevoeging de voorzomer: een vijfde seizoen op het gebied van verse ingrediënten. Ieder seizoen bevat tien recepten waarin ingrediënten van eigen bodem centraal staan. Zo eet u niet alleen verantwoord, maar geniet u ook van de ingrediënten wanneer deze op hun best zijn. Op de inspiratiekalenders ziet u in één oogopslag wat in welke periode van het jaar beschikbaar is. Zo kunt u thuis eindeloos combineren en variëren.

Programma
Graag nemen wij u mee in het verhaal van de vijf seizoenen. Op donderdag 28 november bent u vanaf 18:00 uur van harte welkom in de Lounge van Merlet. Hier geniet u van heerlijke culinaire hapjes en dranken van leveranciers en zal de eerste editie van het boek worden overhandigd door een speciale gast.

Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom in Grand Café Bourgogne waar u kunt genieten van een diner geïnspireerd op de gerechten uit het boek.

De prijs van het menu bedraagt 45,00 euro per persoon. Aanmelden kan via info@merlet.nl of via 072-5093644.