Pasta e Basta meets Lauswolt

Een unieke avond wacht op u op Landgoed Lauswolt. Geniet op vrijdag 2 of zaterdag 3 februari van heerlijke Italiaanse gerechten, terwijl de bediening u al zingend serveert. Al jaren een succesvol evenement dat u niet mag missen! Na afloop overnacht u in een comfortabele hotelkamer op dit prachtige landgoed en wacht u ’s ochtends een heerlijk Champagne Ontbijt.

Pasta e Basta is een Italiaans restaurant in het centrum van Amsterdam waar de bediening het eten en drinken al zingend aan tafel serveert. De gasten zitten aan lange tafels en genieten van een Italiaans diner. Al jarenlang is dit een ongekend succes in Amsterdam!

Sinds 2012 heeft er een succesvolle samenwerking plaats gevonden tussen Pasta e Basta en Bilderberg Landgoed Lauswolt. Vanwege dit grote succes hebben wij besloten om ook in 2018 dit evenement weer te herhalen. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari komt het team van Pasta e Basta wederom naar Landgoed Lauswolt om hier de bediening en de entertainment te verzorgen. Ondertussen zal onze chef-kok samen met zijn brigade zorgen voor de mooiste Italiaanse gerechten.

Het is ook mogelijk het arrangement zonder overnachting te reserveren. Reserveren kan via lauswolt@bilderberg.nl, telefonisch 0512 – 381245 of klik hier om te boeken.

Klik hier om een indruk te krijgen van deze avond.