Opening soon: Brass Boer Thuis – De Librije

Na Brass Boer Bonaire openen Jonnie en Thérèse Boer per 27 april a.s. hun tweede Brass Boer, Brass Boer Thuis genaamd. Qua gerechten wordt dezelfde stijl doorgevoerd als op Bonaire, maar dan met ingrediënten uit deze regio. Een brasserie bistro ‘nieuwe stijl’, in hun thuisstad Zwolle, met veel gerechten bereid op het houtvuur. Gasten maken hun eigen menu van 2, 3 of 4 gerechtjes van onze kaart of kiezen voor het ‘(h)eerlijk zullen we alles delen’, een family style menu, dat per tafel te bestellen zal zijn. Op de menukaart staan tevens de Chefs Specials, de favorieten van de chefs.

De chef-kok van Brass Boer Thuis is Joris Bruurs en de bedrijfsleider is Jan-Willem Berendsen. Beiden werkten tot voor kort bij Brass Boer Bonaire en Restaurant De Librije. Aangezien het team nog niet compleet is, zijn zij nog op zoek naar medewerkers voor de keuken en bediening. Interesse? Stuur een motivatiebrief met CV naar: personeelszaken@brassboerthuis.nl.

© Foto Ingrid Hofstra