De Leuf

Onze actie:

STREETFOODBOX

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord, hebben wij wederom onze deuren moeten sluiten om de verspreiding van het coronavirus af te remmen.
Team De Leuf zou Team de Leuf niet zijn als er niet toch gezocht werd naar een alternatieve manier om u culinair te blijven verrassen.

Tijdens de saaie, donkere sluitingsweken brengen we daarom de mooiste smaken van de Zuidoost-Aziatische keuken naar u toe. Robin en Thijs nemen u mee naar de uitbundige smaken, geuren en kleuren die ze tijdens hun culinaire trip door Azië ontdekten.

Laat u verrassen door de mooiste smaken en ontdekkingen uit de Zuidoost-Aziatische keuken met onze unieke selectie ‘Streetfood by De Leuf’.

Onze streetfoodbox kost €42,50 per persoon en is eenvoudig online te bestellen. U kunt uw bestelling afrekenen wanneer u deze komt ophalen.

Op dinsdag t/m zaterdag kunt u uw bestelling doorgeven tot 12.00 uur en een afhaalmoment selecteren tussen 17.00 en 18.30 uur. Bestellingen voor zondag kunnen op zaterdag worden geplaatst en opgehaald.

Geen spijs, zonder wijn… daarom hebben we ook een selectie van mooie wijnen gemaakt om het menu compleet te maken. Daarnaast hebben we een Indonesisch pilsje aan het assortiment toegevoegd.

Voor meer informatie en/of om te bestellen, klikt u HIER.

*****************************************************************************************

EARLY SUNDAY DINNER @ VAN DER VALK HEERLEN

Tijdens deze noodgedwongen sluitingsweken beseffen we meer dan ooit hoe groot de passie voor ons mooie vak is. We missen u. We missen onze gasten, het koken, de gezelligheid en de drukte in ons restaurant. Extra blij zijn we dan ook om u te kunnen melden dat we deze maand, in samenwerking met Van der Valk Hotel Heerlen, een bijzonder arrangement in petto hebben.

Op zondag 15, 22 en 29 november 2020 is team De Leuf te gast in Heerlen om, tijdens een live-cooking event, een uitgebreid ‘early dinner’ te verzorgen.

Het arrangement bestaat uit: 

  • Fromberger Rustique met amuses;
  • een vijfgangenmenu;
  • een bijpassend wijnarrangement;
  • tafelwater;
  • mokka met friandises;
  • een overnachting in een comfortroom.

Het all-in arrangement kost € 199,00 p.p., exclusief ontbijt, toeristenbelasting en eventuele extra drankjes.

De ontvangst voor het diner is om 16.00 uur. Dit biedt u alle gelegenheid om voorafgaand een heerlijke wandeling te maken over het mooie Landgoed Terworm.

Het arrangement is enkel beschikbaar op deze drie dagen in november (15, 22 en 29), met inachtneming van de actuele coronamaatregelen en met een maximum van vier gasten per tafel. Per keer is er ruimte voor dertig gasten, dus wees er op tijd bij!

Reserveren kan via: receptie@heerlen.valk.nl

We hopen u één dezer dagen in Heerlen te zien en eindelijk weer eens voor u te mogen koken. Laten we er samen een paar heerlijke zondagen van maken.

*****************************************************************************************

Restaurant De Leuf
Dalstraat 2
6367 JS Ubachsberg

T: +31 45 575 0226
E: receptie@deleuf.nl