’t Amsterdammertje

Onze actie:

Met pijn in ons hart sluiten wij de komende weken de deuren van ons restaurant. Toch willen wij graag de denkbeeldige handen ineen te slaan. Naast het ‘Samen Uit, Samen Thuis’-weekmenu en het nieuwe Deluxe-menu, brengen wij nu ook de sfeer van ’t Amsterdammertje bij jou over de vloer!

Weekmenu
Elke week bereiden we een nieuw menu (voor- en hoofdgerecht), precies zoals je van ons gewend bent. Vis en vlees voor €19,50 en vegetarisch voor €17,50. Bestel het menu via de website (klik HIER) en kies voor zelf afhalen of laten bezorgen. Vanwege het grote succes van vorige keer, zullen wij het aantal maaltijden dat wij bezorgen verhogen tot 200!

Samen Uit, Samen Thuis Deluxe
Lekker uitpakken met een uitgebreid diner zonder zelf in de keuken te staan? Dat kan met ‘Samen Uit, Samen Thuis Deluxe’. Voor €40,- staat er een driegangendiner op tafel en voor € 55,- een viergangendiner. Wijnen zijn los bij te bestellen. Bestel het menu via de website van Samen Uit, Samen thuis, precies zoals je gewend bent. Klik HIER om naar de website te gaan.

Samen Uit in eigen huis
Ook al mogen wij je even niet ontvangen in ons restaurant, wij brengen de beleving van een avond uit gewoon in jouw vertrouwde omgeving. Met Samen Uit in eigen huis verzorgt een topkok van ’t Amsterdammertje een vijfgangendiner in jouw keuken, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat naast het eigen gezin, twee externe gasten uitgenodigd kunnen worden. Samen met de chef zijn dit de toegestane drie gasten. Voor €125,- p.p. geniet je van een avond uit in eigen huis, incl. twee flessen witte wijn, één fles rode wijn, flessen water, glaswerk en servies – dus ook geen afwas na afloop! Reserveer eenvoudig door te bellen naar 0294-234 848, of stuur een mail via info@restaurantamsterdammertje.nl.

****************************************************************************************

’t Amsterdammertje
Rijksstraatweg 119
3632 AB Loenen aan de Vecht

T: 0294-234 848
E: info@restaurantamsterdammertje.nl