Bolenius
Onze actie:
FEESTMAANDMENU
De hele maand december kunt u van woensdag t/m zaterdag genieten van het feestmaandmenu van Bolenius.
Het menu voor thuis kost € 59 p.p. en is te bestellen via: info@bolenius-restaurant.nl
U hoeft de gerechten thuis alleen nog maar op te warmen. De instructie wordt bijgevoegd.
Viergangenmenu:
- De moestuin van de Zuidas / signatuurgerecht van 20 verschillende groenten
- Noordzeekrabcocktail / zuurkool / croutons en tomatencrackers
- Hertensukade / ingelegde pompoenpakketjes gevuld met toffee van pompoen en appel / paddenstoelensaus
- Chocoladedessert met pastinaakcrème en steranijs-ijs / koffiekoek
Extra te bestellen tussengerecht à € 12:
- Knolselderij gepekeld en gepoft met truffelvinaigrette
Wijnarrangement bij het viergangenmenu: € 29 p.p. (vanaf 2 personen)
-Lugana Tenuta Roveglia Lombardije
-Chablis Cuvee Antoine
-Fleurie Roilette Domaine Metrat
-Nagenieten De Coen (NL Dessertwijn)
-Valpollicella Ripasso Zenato 10 p.p (bij extra tussengerecht: knolselderij)
Mousserend
Domaine Holset € 35
Veuve Clicquot € 45
Ruinart Blanc de Blanc € 89
(Als combideal te bestellen: viergangenmenu met een fles Ruinart, € 185 voor twee personen)
Brood | € 7,50
Landbroodbol en een flesje specerijenolie
Kaas | € 12,50
Skeapsrond (lepelkaas), milde en romige schapenkaas 150 gr
Sterrenbonbons / Lafeve
10 stuks € 14,95 / 20 stuks € 29,95
Klik HIER om onze website te bezoeken.
**********************************************************************************************
POP-UP-RESTAURANT
Om 2020 met een culinaire knal af te sluiten, opent Bolenius Restaurant een pop-up-restaurant in Staybridge Suites the Hague – Parliament.
Wij verhuizen onze voltallige brigade in de komende vier weekenden naar Den Haag. Hierdoor is het dus ook mogelijk om zowel het weekend van Kerstmis als het weekend van Oud & Nieuw op hoog niveau te dineren en te overnachten in Den Haag.
Het pop-up-restaurant is geopend op:
– vrijdag 11 en zaterdag 12 december
– donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 december
– kerstavond, 1ste kerstdag en 2de kerstdag
– Oudejaarsdag, Nieuwjaarsdag en zaterdag 2 januari
Het aantal couverts is beperkt. Wacht vooral niet te lang met reserveren.
Wat kunt u verwachten:
- Overnachting in een Studio Suite.
- Zesgangen-Boleniusmenu.
- Bijpassend drankenarrangement.
- Koffie met friandise.
- Nagenieten op de kamer met een digestief van Van Wees en snoepgoed.
- Inclusief ontbijt.
Het menu:
Amuse
De moestuin van de Zuidas
Noordzeekrab / zuurkool / krokante krab
Zeetong / appel / bruine boter
Kalkoen / pompoen / gefermenteerde broodsaus
Knolselderij / paddenstoelen
Chocolade / steranijs-ijs
Het arrangement is te boeken vanaf € 219 per persoon (op basis van twee personen per kamer).
Klik HIER om te reserveren.
**********************************************************************************************
Bolenius Restaurant
George Gershwinlaan 30
1082 MT Amsterdam
T: 020 404 4411
E: info@bolenius-restaurant.nl