Da Vinci

Onze actie:

MARGO THUIS

Omdat we niet stil kunnen zitten, hebben we besloten toch voor u te gaan koken, zodat u thuis kunt genieten van de keuken van Margo. We hebben een kleine kaart gemaakt met koude en warme gerechten. Geen menu, u heeft alle vrijheid om zelf één of meerdere gerechten te kiezen. Zo is er carpaccio van Pietjesveldrund, een cocktail van Atlantische koningskrab, gegrilde tarbot, soepen, een pasteitje met patrijsragout, kalfssukade, vegagerechten, desserts, kaas, lekkers bij de koffie en nog veel meer.
Kies er een lekkere fles wijn bij, zoals onze eigen Cuvée Da Pé of Moët & Chandon Rosé 2012 vintage champagne. Zo kan uw thuislunch of -diner niet meer stuk!

De gerechten zijn na bestelling af te halen bij Da Vinci op donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.
Rondsnuffelen en bestellen kan in onze webwinkel ‘Margo Thuis’. Klik HIER om naar de webwinkel te gaan.

*****************************************************************************************************

KERST THUIS

Dit jaar maken we het thuis extra gezellig en verwennen we onszelf in culinair opzicht ook meer dan anders. Margo stelde daarvoor een geweldige kerstverwenbox samen met daarin een viergangenmenu met Da Vinci-klassiekers. De gerechten zijn al helemaal voorbereid. Met onze eenvoudige instructie maakt u ze in korte tijd helemaal af.

Kerstverwenmenu:

Sint-Jacobsschelpen met Anna Dutch Kaviaar
Noordzee-tarbot met hollandaisesaus
Roodpoot-patrijs in bladerdeeg met zuurkool en ganzenlever
Feestelijke kerstcreatie van chocolade en bloedsinaasappel

De prijs voor dit menu bedraagt €60 p.p.

Kersttip 1: breid uw kerstmenu uit met extra feestelijke gerechten als gerookte zalm, ravioli van pompoen, biefstuk van de haas Pietjesveld met stroganoffsaus, Hollandse reerug of een spectaculaire omelet sibérienne. Deze gerechten zijn uitsluitend met Kerstmis te bestellen.
Daarnaast kunt u een keuze maken uit de gerechten die regulier op de à la carte-kaart van Margo Thuis staan, zoals oesters, carpaccio Pietjesveld met truffel, cocktail van Atlantische koningskrab, kreeftensoep, kaas, brood en friandises.

Kersttip 2: stel uw eigen kerstmenu samen uit de vele gerechten van Margo Thuis.

Kersttip 3: maak thuis indruk met de wijnen uit Petro’s Vinoteca, ook te vinden op Margo Thuis.

Voor meer informatie en om te bestellen, klik HIER.

*****************************************************************************************************

BRUISEND HET JAAR UIT

We sluiten dit bijzondere jaar feestelijk af met luxe, kleine, culinaire versnaperingen uit de keuken van Margo. Ze zijn in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en na bestellen af te halen op 30 en 31 december.

De inhoud maken we de komende tijd bekend via Instagram en Facebook. Op dat moment zijn ze ook via Margo Thuis te vinden en te bestellen.

Klik HIER om naar onze Facebookpagina te gaan. Klik HIER voor onze Instagrampagina.

*****************************************************************************************************

FEESTELIJKE CADEAUS

Op zoek naar een onderscheidend (culinair) cadeau? Op Margo Thuis vindt u ons lees- en receptenboek ‘Proeven van Bekwaamheid’, verwencheques, verwenblikjes met marshmallows en bijzondere wijnen en champagnes uit Petro’s Vinoteca. Daarnaast zijn er karaffen, Taitù-servies en tafelbenodigdheden van Alessi. Verliefd op onze kleurrijke ijscoupes of de hartenlepels van Alessi? Snuffel eens rond in onze webwinkel!

Klik HIER om naar de webwinkel te gaan.

*****************************************************************************************************

Restaurant Da Vinci
Havenstraat 27
6051 CS Maasbracht

T: +31 (0)475 46 59 79
E: info@restaurantdavinci.nl