In den Rustwat

Onze actie:

DRIEGANGENMENU

Wilt u culinair blijven genieten van onze gerechten? Dat kan! Voor 32,50 euro bestelt u een driegangenmenu voor thuis. Bij elke gang heeft u drie keuzes en we hebben een aantal smakelijke opties om de bestelling uit te breiden. Uiteraard ontbreken onze boter, broodjes, amuses en bonbons niet. U hoeft alleen wat simpele handelingen te doen en sommige ingrediënten op te warmen. De bereidingsinstructies voegen wij aan de bestelling toe. Ook inbegrepen bij uw menu zijn kleine lekkernijen om vooraf en na uw diner van te genieten!

Als u voor 14.00 uur reserveert, dan kunt u de bestelling nog dezelfde dag bij ons afhalen (tussen 17.00 en 18.30 uur). Klik HIER om te reserveren. We kijken ernaar uit!

*******************************************************************************************

SUPER SEXY STARTER BOX

Positiviteit helpt in deze heftige en bijzondere periode. Om jou thuis op en top te kunnen laten genieten van het IDRW-gevoel, introduceren wij de ‘Super Sexy Starter Box’.

Een culinair pakket met daarin huisgerookte zalm Label Rouge, Doyy Caviar met Doyy-lepel en crème fraîche.

Voor wie het helemaal feestelijk wil maken, hebben we Champagne of alcoholvrije cava.

Fan van oesters? Ook daarvoor kun je online terecht! Zelfs onze befaamde macaron van ganzenlever en pistache is in het assortiment opgenomen.

Geniet veilig in eigen huis met onze take-away. Het bestellen van de ‘Super Sexy Starter Box’ gaat gemakkelijk via DEZE link.