Ledenacties

In deze Coronatijd laten onze leden zien dat er alles aan doen om op een creatieve wijze ervoor te zorgen dat gasten kunnen blijven genieten van hun services. Wij geven u graag een overzicht van alle mogelijkheden die onze leden te bieden hebben. Denk aan het kopen van cadeaubonnen, bestellen en afhalen van speciale menu's, het laten bezorgen van een wijnproeverij of het steunen van restaurants die maaltijden verzorgen aan zorgmedewerkers.

Om het voor u zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken, hebben wij alle huidige acties van onze leden (op alfabetische volgorde) op een rijtje staan. Zo kunt u gemakkelijk de restaurants vinden die u wilt steunen op de manieren die nu mogelijk zijn. Hiermee zorgen wij er met zijn allen voor dat onze leden door deze onzekere tijd heen komen.

Wanneer uw favoriete restaurant er (nog) niet op staat, dan hebben zij geen speciale actie op dit moment.

Restaurant dicht? #ookdatkunnenwijaan

't Amsterdammertje

'T AMSTERDAMMERTJE

't Amsterdammertje heeft het concept ‘Samen Uit Samen Thuis’ aangepast en verbeterd, zodat u als gast kunt genieten van heerlijke maaltijden! Van woensdag tot zondag kunt u de maaltijden ophalen of laten bezorgen (afhankelijk van de woonplaats). Alles zodat de gasten op een veilige manier kunnen bestellen, betalen en genieten. 

't Nonnetje

'T NONNETJE

U kunt thuis ook genieten van de populairste producten uit de keuken van 't Nonnetje. Deze zijn via hun website te bestellen. Denk aan pastéis de nata, dismum, terrine, zuurdesem-speltbrood en hemelse modder.

Aan De Poel

AAN DE POEL

Aan De Poel biedt hun exclusieve ‘De Borrelbox’ aan. Deze box bestaat uit luxe specials met lekkere smaken door het keukenteam.
Een box met de luxe specials en lekkere smaken van het keukenteam! Voor de borreltijd, voor opa en oma, in de tuin en op de boot! Niks bakken.. niks braden.. Op tafel zetten en gelijk een Aan de Poel-beleving.

Aan De Zweth

AAN DE ZWETH

Aan de Zweth voor thuis. Joris heeft een speciaal menu samengesteld. U kunt kiezen uit 3- of 4-gangen met begeleidende wijnen. Ook een Kaaspakket voor na het hoofdgerecht of 's avonds op de bank behoort tot de mogelijkheden.  

Bolenius

BOLENIUS

Heeft u al genoten van het Aspergemenu van twee gangen? Dit menu is te bestellen op donderdag, vrijdag en zaterdag. Stuur een mail naar info@bolenius-restaurant.nl voor meer informatie.

Bord'Eau

BORD'EAU

In het weekend kunt u ook thuis genieten van ‘Bord’Eau à La Maison’, een menu van 7 gerechtjes voor 35 euro per persoon. Dit menu wisselt wekelijks. Bestel voor minimaal 2 personen voor donderdag 10:00 uur en haal het menu vrijdag of zaterdag op.

Cordial Oss-2

CORDIAL

Cordial is blij om te kunnen vertellen dat ze de draad weer oppakken. Vanaf 20 mei opent Cordial haar deuren weer voor hotelgasten van Hotel De Weverij.
Vanaf 1 juni is iedereen weer van harte welkom.

Da Vinci

DA VINCI

Chef Margo van Da Vinci heeft een Verwen-Ontbijt en Zomers Smulpakket samengesteld. Deze pakketen zijn te bestellen in de nieuwe webwinkel van Da Vinci. Maak je verwennerij compleet met champagne, mousserende wijn of bijzondere mousserende alcoholvrije 'wijn'.

De Burgemeester

DE BURGEMEESTER

U kunt bij De Burgemeester cadeaubonnen afnemen. Zo kunt u ook vooruitkijken naar het dineren bij ons, zodra de omstandigheden dit weer toelaten. Een prettig vooruitzicht, al zegt het team van De Burgemeester het zelf! Via de onderstaande button kunt u de cadeaukaart kopen.

Heeren van Harinxma

DE HEEREN VAN HARINXMA

Landgoed Lauswolt heeft op 21 mei haar deuren weer geopend voor gasten. Gasten kunnen dan genieten bij De Heeren van Harinxma.

Misschien wilt wel de zomer vieren op Landgoed Lauswolt! Zij hebben een heerlijk mini-vakantie voor u samengesteld. Heerlijk genieten van alle luxe en moois wat ons landgoed te bieden heeft. Dit in een wonderschone, bosrijke, omgeving. Het is aan u hoe u de tijd wilt besteden. Een bezoek aan de wellness of een duik in het zwembad? Een tocht met een sloep over de Friese meren, wandeling of fietstocht? Of toch liever met een goed boek lekker op het terras? Alles kan. De tijd is aan u.

De Leuf

DE LEUF

Michelle van de Bunt van De Leuf heeft een pakket van twaalf wijnen samengesteld, waarmee u thuis kunt genieten van enkele 'De Leuf Favourites'. Het is een selectie van wijnen die De Leuf graag schenkt in het restaurant en waar het team zelf, in deze bizarre tijden, ook erg van geniet. Met een paar klikken bestelt u dit mooie pakket. Michelle vertelt u hier meer over de wijnselectie.

De Librije

DE LIBRIJE

Het is nu mogelijk om te genieten van de wijnen welke worden geserveerd in De Librije. Sommeliers Sabas Joosten en Sem Beks van restaurant De Librije hebben twee boxen samengesteld. Zo kunt u onder andere genieten van een viertal prachtige voorjaarswijnen. Van elegant mousserend via stuivend en zacht wit naar verfijnd licht rood dat ook uitstekend iets gekoeld gedronken kan worden.

Of kies voor een box met 6 wijnen. Deze wijnen zijn op zichzelf al meer dan smaakvol en lenen zich er daarnaast bij uitstek voor om gecombineerd te worden met mooie gerechten. Ingewikkeld en complex kan, maar simpel en smakelijk is minstens zo lekker! Ontdek en geniet!

De Moerbei

DE MOERBEI

De Moerbei komt bij u thuis! In verband met het Coronavirus is het restaurant ‘Moerbei Je Thuis’ gestart; de gezonde maaltijdservice in de regio. Deze service is speciaal voor mensen die van lekker eten houden en willen genieten van prachtige maaltijden die snel en simpel thuis te bereiden zijn. De maaltijden zijn gemakkelijk online te bestellen en kunt u van donderdag tot en met zaterdag ophalen bij De Moerbei in Warmond. 

De Pastorie

DE PASTORIE

Bij Restaurant De Pastorie is het mogelijk om uw favoriete gerechten af te halen of te laten bezorgen. Bestel voor 19:00 uur om diezelfde avond nog te genieten van wat De Pastorie te bieden heeft. Bezorging is mogelijk in Oormarsum, Dinkelland en Oldenzaal vanaf 25 euro. Het afhalen kan tussen 16:30 en 19:30 uur. Bestellen kan door te bellen naar 0541 200 266. 

De Treeswijkhoeve

DE TREESWIJKHOEVE

De Treeswijkhoeve biedt in deze tijden ‘Trees voor Thuis’. Deze dagverse maaltijden zijn ideaal als u van lekker eten houdt en zoekt naar een gezonde en snelle oplossing voor thuis. U kunt ook kijken voor de Treeswijkhoeve Specials, een drie-gangen menu met heerlijke gerechten, zodat u een van heerlijk diner thuis kan genieten. De maaltijden zijn gemakkelijk online te bestellen.

De Zwaan

DE ZWAAN

De Zwaan kwam op 8 mei met een nieuw initiatief: de Online Wijnproeverij. Lekker met vrienden, familie of buren veilig geniten van elkaars gezelschap, mooie wijnen, lekkere happen èn er nog wat van opsteken ook. Onder begeleiding van onze enthousiaste sommelier Mariëlle.

De wens is om op een later moment eenzelfde proeverij samen te stellen met als thema rode wijnen. Hou hiervoor de website in de gaten!

Dorset

DORSET

Dorset stelt wekelijks verschillende boxen samen die besteld kunnen worden door te mailen naar info@dorset.nl. Zo ontwikkelde Dorset voor dit moment een Verwenbox voor 2 personen; alle gerechten en componenten zaten in één doos. Het enige wat u hoefde te doen, was bepaalde gerechten warm maken. Houd de Facebookpagina van Dorset in de gaten, zodat u snel op de hoogte bent van hun eerstvolgende unieke maaltijdbox.

Fitzgerald

FITZGERALD

Wilt u thuis genieten van de favoriete wijnen van Fitzgerald? U krijgt nu de gelegenheid om twaalf van Fitzgeralds’ favoriete wijnen in uw huis te proeven. Gastronomische wijnen, met klasse, wijnen die het team van Fitzgerald met zorg heeft gekozen en waar zij blij van worden. Deze wijnen kunt u bestellen via Anfors Imperial.

Het Koetshuis

HET KOETSHUIS

Ook Het Koetshuis komt bij u thuis met ‘KoetsThuis’. Elk week is er een ander menu, zodat u gevarieerd kan blijven genieten. Bestellen kan tot donderdagavond 21:00 uur. Uw bestelling kunt u op zaterdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur ophalen. Woont u in Bennekom, Wageningen, Renkum of Ede? Dan bezorgt Het Koetshuis ook bij u thuis.

4757_HRK_1280x800px_1

HET ROODE KOPER

Bij Het Roode Koper is het mogelijk om een hotelkamer te boeken. Er zijn echter een beperkt aantal hotelkamers opengesteld. Voor niet-logerende hotelgasten is het landgoed gesloten. Online en telefonisch kan er een verblijf van minimaal twee nachten geboekt worden op basis van volpension. Zo houdt Het Roode Koper uw verblijf veilig en verantwoord. 

Hofke van Bazel

HOFKE VAN BAZEL

Hofke van Bazel presenteert ‘Hofke bij u thuis’. U kunt de Take-Home gerechten proeven bij u thuis. Kies uit verschillende gerechten via het Take-Home menu. U kunt er ook voor kiezen om mooie fles wijn erbij te bestellen die gepast is bij de uitgekozen gerechten. Heeft u liever een chef in huis? Chef Kris De Roy kan met veel plezier uw diner bij u thuis persoonlijk verzorgen. 

In Den Rustwat

IN DEN RUSTWAT

U kunt een culinair drie gangen menu afhalen bij In Den Rustwat vanaf 28,50 euro per persoon. U hoeft alleen wat simpele handelingen te doen, zoals het opwarmen van sommige ingrediënten. De bereidingsinstructies wordt toegevoegd bij uw bestelling. Ook inbegrepen bij uw menu zijn kleine lekkernijen, zodat u vooraf en na uw diner kunt genieten van deze hapjes! 

Katseveer

KATSEVEER

Katseveer 'Bie je Tuus'. Het Katseveer biedt u de mogelijkheid aan om hun gerechten te bestellen voor thuis op vrijdag en zaterdag.
Die kunnen dan bij u worden thuisbezorgd (alleen Noord- en Zuid-Beveland) of afgehaald bij Katseveer.

Maar vanaf nu zijn de gerechten van Rutger van der Weel in heel Nederland te bestellen! Met de Sterrenchefbox haal je als culinair genieter alles in huis om je gasten te verbluffen met een viergangenmenu op sterrenniveau. In de box zit, naast natuurlijk de kakelverse ingrediënten, ook een menukaart met instructies. En op de site van de Sterrenchefbox staan instructiefilmpjes van Rutger die je helpen deze heerlijke gerechten thuis op het bord te toveren. Gevalletje: 'een kind kan de was doen', dus.

La Source

LA SOURCE

Ook al blijven de deuren nog heel even gesloten, verras uw naasten, vriend of zakenrelatie nu al met een cadeaubon van Restaurant La Source. Zo ontvangen zij een waardevol geschenk om naar uit te kijken. Restaurant La Source opent vanaf 9 juni 2020 haar deuren weer en zal ook in de zomermaanden doorlopend geopend zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Chef Ralf Berendsen en team kijken er alvast naar uit u opnieuw te verwelkomen.

Merlet

MERLET

Het is nog steeds mogelijk om een hotelkamer te boeken bij Merlet. In de hotelkamer kunt u ook genieten van een heerlijk vier gangen diner, samengesteld door Jonathan Zandbergen én een digitale wijntoelichting van onze sommelier. Daarbij ontdekt u het breedste duingebied van Nederland en ontbijt u à la carte de ochtend daarna. Een kamer boeken kan via de website van Merlet.

Noble

NOBLE

Noble wil u niet langer laten wachten: 1 juni is te ver weg. Vandaar dat ze starten met een 4-gangen Noble@Home menu. De gerechten zijn makkelijk met enkele duidelijk omschreven handelingen in elke keuken te maken. Om het feest compleet de maken heeft hun sommelier enkele mooie bijpassende wijnen geselecteerd.

Daarnaast vond op 16 mei jl. de eerste editie van The Noble Duke plaats: een bijzondere samenwerking tussen het Bossche boutiquehotel The Duke en Noble. Het waren prachtige avonden vol enthousiaste gasten. Daarom heeft Noble in samenwerking met The Duke besloten deze samenwerking voort te zetten.

Patrick Devos

PATRICK DEVOS

Het verlengde weekend komt eraan en het wordt prachtig weer, laat ons ervan genieten en bestel het menu “Patrick @ Home”.

U kunt kiezen voor het 3-gangen of 4-gangenmenu. Op aanvraag kan er ook voor een passende wijn voorzien worden. Naast de champagne Husson Joliet kan ook de zelfgemaakte niet - alcoholische Verveine infusie worden besteld.

Sense

SENSE

Bij Sense kunt u gebruik maken van de Take Away. Zo kunt u heerlijke food platters voor een borrel of diner bestellen en hier thuis van genieten. Elke donderdag tot zondag van 17:00 tot 18:30 uur is het restaurant geopend voor de Take Away. U kunt ook een reservering voor in de toekomst plaatsen. 

Smink

SMINK

Smink stelt tijdens deze periode het ‘@ Home Menu’ samen. Hier kunt u kiezen uit verschillende menu’s. Denk aan een Foodtruck Drive Through menu, een Smink Premium menu, een bierproeverij of simpelweg een fles witte wijn of een kaasplankje. U kunt er ook voor kiezen om een cadeaubon te kopen met een bedrag naar keuze.

Tout À Fait

TOUT À FAIT

Soms zijn er speciale, leuke momenten die u liever thuis, bij u op de zaak of op een andere locatie wilt vieren. Tout à Fait brengt de oplossing: TOUTAFAIT@HOME. Het team van Tout à Fait kan ook op deze locaties voor u een ontvangst, receptie, lunch of diner organiseren. Dit geeft u tevens de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de verfijnde kookprestaties van de brigade. Zo creëert u voor uw gasten wel iets speciaals op de door u gewenste locatie. Maak een lijstje van uw wensen en neem contact op.

Vivendum

VIVENDUM

Vivendum wil u laten genieten van een aantal lekkere gerechten en dranken, doormiddel van bijvoorbeeld het Pinkstermenu. Hiermee brengen zij vreugde en een stukje Vivendum beleving bij u thuis.

Wollerich

WOLLERICH

Bij Taste Wollerich kunt u een Luxe Borrelbox of een Lente wijnbox bestellen. Een idee voor een lazy zondagmiddag, voor bij de borrel op zaterdagavond of om iets te vieren.
En wat dacht u van de mooie sauzen, soepen, gerechten, etc. die als basis van uw diner kunnen dienen? En alles vergezeld van een goede fles wijn.

Yamazato Restaurant - Overview

YAMAZATO

Yamazato Restaurant in Hotel Okura Amsterdam heropent op 1 juni niet alleen voor diner: de befaamde lunch in het authentiek Japanse restaurant wordt geherintroduceerd. Ook hotelgasten worden vanaf 1 juni weer met open armen ontvangen. Zij kunnen een heuse ‘reis naar Japan’ maken zonder het vliegtuig in te stappen. Okura’s Staycation biedt de karakteristieke Japanse gastvrijheid met het gevoel écht even weg te zijn. Een diner in Yamazato is één van de mogelijke upgrades om het verblijf compleet te maken.

Zarzo

ZARZO

Ook Zarzo is hard aan de slag gegaan om maaltijden bij u thuis aan te kunnen bieden. Via de website van Zarzo kunt u uw favoriete gerechten bestellen en deze vervolgens thuis laten bezorgen of afhalen bij het restaurant. Bestellen voor de dag zelf kan tot 16:30 uur. De gerechten worden koud geleverd; deze kunt u thuis zelf opwarmen en afmaken.