Lauswolt Zomerconcert – Landgoed Lauswolt

Op zondag 23 juni zal de 15e editie van het Zomerconcert op Landgoed Lauswolt plaatsvinden. In deze editie trekt het Noord Nederlands Orkest onder leiding van de Zweedse dirigent Per-Otto Johansson een prachtige lijn van het klassieke repertoire van Wagner en Tsjaikovski, via opera-aria’s van Verdi en Puccina, naar de grote hits van popband Queen. Solisten zijn de uit Drenthe afkomstige en internationaal geprezen sopraan Annemarie Kremer en Joseph Clark, dé vertolker van Queen-repertoire. Een van de mooiste stukken van dit programma bewaren zij voor het laatst; het lied Barcelona dat Freddie Mercury ooit zong met sopraan Montserrat Caballé. De presentatie van dit concert is in handen van Flikken Maastricht-ster en klassiekemuziekpromotor Angela Schijf.

Vanaf 14.30 uur wordt u verwelkomd met een heerlijk aperitief, waarna er een feestelijke High Wine geserveerd wordt. Het Lauswolt Zomerconcert begint om 15.00 uur en wordt om ca. 17.00 uur afgesloten met het laatste deel van de High Wine. Wilt u uw kinderen meenemen? Speciaal is er voor hen een kinderprogramma met begeleiding (vanaf 4 jaar), zodat u ongestoord kunt genieten van het concert.

Er is een prachtig arrangement met een overnachting samengesteld, maar u bent ook van harte welkom om alleen het concert te beleven. De prijs is €87,50 per persoon inclusief High Wine. Kinderprogramma €32,50 per kind (van 4 tot 12 jaar) inclusief programma, begeleiding en iets lekkers.

Er wordt aangeraden om de toegangskaarten tijdig te bestellen.

Reserveren is mogelijk per telefoon 0512-38 12 45 of per e-mail info@lauswolt.nl