It's Revolution Time Again!

Na drie succesvolle edities in 2012, 2014 en 2016 zal op zondag 9 en maandag 10 september 2018 de vierde editie van het Nederlandse Avant-garde Cuisine Festival plaatsvinden: ‘Chefs (R)Evolution’. Net als de voorgaande edities wordt het culinaire festival in en rondom De Librije en Theater De Spiegel te Zwolle georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer met hun team van De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl. Met dit festival willen zij gastronomisch genieten toegankelijk maken voor een breed publiek.

Chefs (R)Evolution gaat ook dit jaar weer groots van start met onder andere indrukwekkende kookdemonstraties onder leiding van internationale topchefs, een Wijn- & Spijspaleis verzorgd door de top van Nederlandse restaurateurs, kookwedstrijden, bijzondere wijnworkshops en de BOERenmarkt XL.

Internationale topchefs
Tijdens de interactieve kookdemonstraties presenteert een selectie van de beste chefs ter wereld hun kunsten. Naast een demonstratie van Jonnie & Thérèse Boer zullen ook de volgende topnamen acte de présence geven.
– Jordi Roca van El Celler de Can Roca***, Gerona/ Spanje, No. 3/ 50 Best 2017
– Mitsuharu Tsumura van Maido, Lima/ Peru, No. 8 / 50 Best 2017, No. 1 / 50 Best Latin America 2017
– Paul Pairet van Ultraviolet***, Shanghai/ China, No. 8 / 50 Best of Asia, No. 41 / 50 Best 2017
– Stefan Wiesner van Rössli*, Escholzmatt/ Zwitserland

De presentatie is ook dit jaar in handen van Hans Steenbergen, trendwatcher/ hoofdredacteur van Food Inspiration.
In de komende tijd zal de organisatie meer namen bekend maken.

De kaartverkoop voor de kookdemonstraties zijn inmiddels van start gegaan. Kaarten zijn te bestellen via www.chefsrevolution.com.