Inspiced

Met trots presenteert restaurant ’t Amsterdammertje* hun nieuwe high-end catering concept INSPICED by André Gerrits. Het concept is ontstaan vanuit hun filosofie dat exclusieve catering op locatie niet alleen op gastronomisch gebied, maar ook qua service en productie hetzelfde niveau dient te hebben als dat van een sterrenrestaurant.

INSPICED by André Gerrits verzorgt culinaire hoogstandjes van chef André Gerrits, befaamd om zijn internationale haute-cuisine gerechten, die je smaakpapillen als het ware op een wereldreis meenemen. Catering op Michelin sterrenniveau is waar INSPICED voor staat. Het sterrenkeukenteam van restaurant ’t Amsterdammertje* onder leiding van chef André Gerrits, die koken op elke gewenste locatie, zowel voor zakelijke als particuliere evenementen.

Het concept is onderscheidend door het full-service aanbod. Naast de culinaire invulling kunnen ze de gehele productie van uw particuliere dan wel zakelijke evenement arrangeren, van aankleding tot entertainment.

Bent u fan van het steeds wisselende gastronomische menu van restaurant ’t Amsterdammertje en wilt u uw unieke corporate of privé evenement voorzien van een pittig sterrensausje? Bezoek dan hun website of spreek het team aan bij uw volgende bezoek aan het restaurant.