Gastchef Edwin Menue bij ’t Nonnetje

Op 20 februari aanstaande bereidt gastchef Edwin Menue van restaurant Cuines,33* een heerlijke lunch en diner voor bij restaurant ’t Nonnetje.
Edwin Menue, één van de grootste talenten van België, en zijn vrouw Fleur Boussy openden in 2011 Cuines,33 in Knokke-Heist. De culinaire verwachtingen inlossen deden ze met veel grandeur. De eerste Michelinster volgde vrijwel na opening en ook Gault Millau geeft een hoge waardering met 17 punten.

Cuines betekend ‘keuken’ in het Catalaans, de Catalaanse invloeden komen terug in de creatieve keuken die inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde in de Belgische gastronomie.

Met trots kook Michel samen met Edwin! De signatuur van beide chef’s zal tot uitdrukking komen waarbij Fleur de bedieningsbrigade zal ondersteunen.

Lunch: 4 gerechten € 75,00 (excl. drank)
Diner: 5 gerechten € 95,00 (excl. drank)

Reserveren: www.hetnonnetje.nl/reserveren