Extra geopend – De Burgemeester

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, is restaurant De Burgemeester extra geopend voor de lunch. Heeft u al plannen voor deze dag om rondom Linschoten te gaan fietsen, te wandelen of te varen? Verwen jezelf (en gezelschap) dan met een heerlijke lunch!

Op zondag 23 juni is De Burgemeester extra geopend. Op 21 juni is het officieel zomer. Om deze stralende periode goed te beginnen, heeft De Burgemeester een doorlopende lunch. Bij goed weer is dit ook op het terras. Er kan gereserveerd worden van 12:00 tot 20:00 uur, door een e-mail te sturen naar info@deburgemeester.nl.

De Burgemeester zal in augustus 2019 gaan verbouwen. Er komen onder meer twee private dining-ruimtes bij. Deze bestaan uit een prachtige wijnkamer en een nieuwe serre. In de eerste kamer, die geschikt is voor max. 8 personen, zit u met uw gezelschap tussen alle mooie wijnen van de wijnkaart. De serre is bedoeld voor max. 25 personen. Wilt u dus met uw gezelschap komen lunchen of dineren, maar wel graag privé, dan heeft De Burgemeester daar straks meerdere mogelijkheden voor.