Exclusief wijnmakersdiner

Op vrijdag 22 juni organiseert sterrenchef Dennis Middeldorp, van Restaurant Sense in Den Bosch, samen met wijnhandel Brander Wines een bijzonder wijnmakersdiner in het jaar van Brabant Celebrates Food. Wijnmaker Jose Luis Gomèz, van het Spaanse wijnhuis Casa Rojo, en zijn vrouw en mede-wijnmaker Laura komen speciaal naar Den Bosch voor dit bijzondere en exclusieve evenement. Casa Rojo is een jong en vooruitstrevend wijnhuis dat de diversiteit die de verschillende regio’s in Spanje typeert in de fles probeert te vangen. Casa Rojo heeft tien wijnen ontwikkeld uit negen regio’s of DO’s (Denominaciones de Origen) met als doel het beste voort te brengen van elke regio.

De wijnmaker zal bij Restaurant Sense de gasten meenemen naar de mooiste regio’s in Spanje. Uit de keuken van Sense zullen bijpassende gerechten komen. Een topchef én een topwijnmaker die samen een menu presenteren: dat belooft een fantastische smaakbeleving!

De prijs van het wijnmakersdiner bedraagt € 137,50 en omvat aperitief, amuse, 4-gangendiner met wijnarrangement, water, koffie/thee en friandises. Klik hier voor reservering.