De Burgemeester gerestyled per 10 september 2019

Wellicht heeft u het al ergens voorbij zien komen, restaurant De Burgemeester in Linschoten gaat verbouwen!

Vanaf 4 augustus tot 9 september wordt het gehele restaurant verbouwd. Dit houdt in dat de gehele keuken vernieuwd wordt, het restaurant een nieuwe look krijgt en er twee private dining ruimtes gecreëerd worden.

Het nieuwe interieur zorgt voor een moderne look van deze tijd en geeft nog meer mogelijkheden de totale beleving aan onze gasten te geven die wij wensen.
Over ons huidige terras komt een nieuwe serre. Deze kan in de zomer ook open waardoor wij toch de mogelijkheid blijven houden buiten te serveren maar waarbij wij deze ook kunnen afsluiten voor een private dining ruimte voor maximaal 24 personen.

Daarbij wordt onze wijnkamer omgetoverd waarbij maximaal 8 personen plaats kunnen nemen aan onze nieuwe wijntafel. Gasten zullen dan tussen alle mooie wijnen zitten en kunnen een exclusief menu bestellen waarbij wijnen van een hoger segment open gemaakt zullen worden.

De vernieuwde keuken wordt natuurlijk vooral Sander z’n nieuwe trots. Onze huidige keuken is zeer klein en benodigd flink wat renovatie. Er zal nu meer ruimte ontstaan, betere apparatuur en een betere routing voor zowel de bediening als koks en wat ook zal zorgen voor een betere werk omgeving voor onze medewerkers.

Kortom, in september zal De Burgemeester helemaal vernieuwd zijn! Wij zijn weer geopend vanaf 10 september.

Om afscheid te nemen van de ‘’oude’’ Burgemeester hebben wij op 3 & 4 augustus een ‘’goodbye menu’’ dit zijn 6 gangen voor €85,- p.p. Reserveren kan per e-mail naar info@deburgemeester.nl of telefonisch via 0348 414040 onder vermelding van ‘’actie’’.