Ciel Bleu Arrangement – Hotel Okura

Op zoek naar een onvergetelijke culinaire belevenis waarna u alleen nog maar de lift instapt voor een comfortabele overnachting?

Maak kennis met het Ciel Bleu-arrangement van Hotel Okura Amsterdam. Bij dit arrangement dineert u bij Ciel Bleu Restaurant** op de 23ste etage van het hotel. Het restaurant is in vele opzichten een unieke bestemming. Het spectaculaire uitzicht over Amsterdam is een uitgelezen kans om de stad eens vanuit een ander perspectief te bekijken.

Chefsteam Onno Kokmeijer en Arjan Speelman laten zich inspireren door de wensen van internationale gasten en zijn constant op zoek naar de beste ingrediënten en innovatieve bereidingswijzen. Sommelier Noël Vanwittenbergh verrast u met bijzondere en exclusieve wijnen. Met zijn Vlaamse tongval weet hij als geen ander zijn enthousiasme en kennis van de wijn-spijscombinaties over te brengen, terwijl de gedreven brigade onder leiding van Pasquinel Kolk zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

Na deze beleving hoeft u alleen nog maar de lift te nemen naar de juiste verdieping, om daar vervolgens te overnachten in één van de Executive City View kamers van het hotel. Voor meer informatie, kijk op: https://www.okura.nl/nl/dining-with-the-stars/.