Champagne reis – Het Koetshuis

Het Koetshuis organiseert samen met VakantieXperts Bennekom van 13 t/m 15 september 2019 een reis naar de champagne.

Er is voor u een 3-daagse bruisende exclusieve groepsreis met vertrek vanaf restaurant Het Koetshuis verzorgd. Dit is inclusief vervoer, drie diners in sterrenrestaurants en een verblijf in het Best Western Premier Hotel de La Paix in Reims. Vanuit dit hotel zal er makkelijk verplaatst kunnen worden naar de verschillende mooie plekken in de Champagnestreek en worden er twee bezoeken gebracht aan champagnehuizen, inclusief proeverij. De bijzondere reis wordt afgesloten met een afscheidsdiner bij Het Koetshuis.

Er zal worden gedineerd in de volgende restaurants:
Restaurant Le Foch – Reims *
Restaurant Le Millénaire – Reims *
Restaurant Het Koetshuis – Bennekom *

De Champagne huizen:
Champagne Veuve Clicquot
Champagne Taittinger

Overige planning:
Er wordt ook een bezoek gebracht aan Hautvillers, het dorp waar de bekende abdij van Hautvillers staat, waar Dom Pérignon de methode van champagnisering ontdekte. Een stop in het gezellige Epernay en een rondrit door de Champagnestreek niet ontbreken, waarbij er veel duidelijk zal worden over de verschillende Grand Cru dorpen en de mooiste wijngaarden.

De kosten bedragen € 749,00 per persoon, inclusief vervoer, twee overnachtingen met ontbijt, bezoek Champagne huizen en diner’s. De toeslag voor een 1- persoonskamer € 130,00.

Wees er snel bij, want de uiterste datum van opgave voor deze culinaire reis is 14 Augustus 2019!

Voor reserveringen kan er contact worden opgenomen met:
VakantieXperts Bennekom
Kerkstraat 1f
6721 VA Bennekom
Tel: +31(0)318-420202
Email: bennekom@vx.nl