Champagne diner – De Bokkedoorns

Op donderdag 14 maart a.s. is Laurent Fresnet, Chef de Cave van het top Champagnehuis Henriot bij restaurant de Bokkedoorns op bezoek. Meerdere malen is hij gekozen tot de beste wijnmaker in Champagne. Deze zeer bevlogen man zal tijdens een diner, speciaal voor de gasten, zijn mooie Champagnes, die worden geschonken die avond, toelichten en uiteraard zal hij met plezier antwoord geven op uw vragen.

De chef, Roy Eijkelkamp, heeft samen met Paul Frankhuizen, de importeur in Nederland van Henriot Champagne en eigenaar van wijnkoperij de Lange uit Breda een fantastisch 5- gangen menu samengesteld. Het zal u in ieder geval aan niets ontbreken.

Plaatsen zijn beperkt beschikbaar voor dit diner dus als u geïnteresseerd bent, wees er dan snel bij. De bijdrage voor dit Henriot diner is € 175 per persoon all in.

De tafelindeling is volgens het “Table d’hôtes” principe. Klik hier voor reserveringen.