At the Chef’s Table

In 2017 is ter ere van het 1-jarig bestaan van restaurant Tribeca, gestart met het initiatief ‘At the Chef’s Table’. Eigenaren Claudia en Jan Sobecki hebben chefs uitgenodigd die ze bewonderen en respecteren en die samen met hen eenmalig een exclusief menu verzorgen in het Brabantse tweesterrenrestaurant.

In navolging van Jonnie & Thérèse Boer (De Librije***), Thijs Meliefste (Meliefste), Martin Kruithof (De Lindenhof**), Dennis Kuipers (Vinkeles*), Michel van der Kroft (’t Nonnetje**), Jarno Eggen (De Groene Lantaarn**), Syrco Bakker (Pure C*) en Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot (Restaurant 212) is op zondag 27 januari 2019 de eer aan Robin van de Bunt om met zijn voormalig leermeester achter de kachel te kruipen. Speciaal voor de gelegenheid zullen het team van Tribeca én het voltallige team van de Leuf hun krachten bundelen om deze middag een bijzondere lunch te serveren.

Zondag 27 januari 2019, late lunch (14.00u)
Restaurant Tribeca, Jan Deckersstraat 7, Heeze
Keuze uit 12-gangenmenu (€ 165,-) of 8-gangenmenu (€ 125,-)
Meer info & reserveringen via www.restaurant-tribeca.nl/at-the-chefs-table