2-daags Fuerza Bruta Arrangement – Landgoed Lauswolt

Op vrijdag 6 december zal dit wereldberoemde, grensverleggende Argentijnse gezelschap uw wereld letterlijk op zijn kop zetten. Ontsnap uit de realiteit en ervaar deze dynamische show, die u meeneemt naar een wervelende wereld waar het onverwachte domineert.

Fuerza Bruta is snel, verrassend en overal spectaculair: in de lucht, op het podium, waar u ook kijkt. Laat u meeslepen in een wereld van nieuwe perspectieven, opwindende muziek, bewegende podia en visuele verrassingen. Wees voorbereid op het onverwachte. Wees voorbereid op Fuerza Bruta!

U wordt ontvangen met koffie en thee met een echte Friese lekkernij. Nadat u in uw comfortabele 2-persoons kamer bent ingecheckt is het aan u hoe u de tijd wilt besteden. Een bezoek aan de Wellness, een boswandeling of een duik in het zwembad? Alles kan. s’ Avonds geniet u van een driegangen diner in ons restaurant de Heeren van Harinxma. Na het diner vertrekken we met een touringcar richting Leeuwarden. Hier start om 22.15 uur de voorstelling van Fuerza Bruta.

Na een heerlijke nacht wordt u uitgerust wakker en maakt u zich op voor ons geweldige ontbijt, met Champagne.

Belangrijk om te weten:
De voorstelling is geschikt voor iedereen van 8 t/m 108, de uitvoering bevat zeer luide muziek en knipperende lichten. U maakt de voorstelling staand mee, er zijn geen zitplaatsen.

Dit arrangement is te boeken vanaf € 299. Klik hier om te reserveren.